måndag 5 januari 2009

Dagens irri

Läste i DT att tydligen vill inte folk i La Hedemora festa på lokal på nyår.
Man har "försökt", ett ställe ojjade sig över att man ett år minsann ordnat både band och 12-slags-öppet, men kl 22 var lokalen tom. Dock, nu 2008-2009, när nya stället En och en halv kök o bar (som dock inte har ngn hemsida som jag kan hänvisa till...daaaaah?), fick förfrågan om att hålla öppet för ett sällskap på 30 pers så höll de öppet, och de övriga 30 platserna blev också bokade, m a o fullbokat.
Å andra sidan så gick dessa matgäster hem 22.30 och då slogs portarna igen även till denna restaurang, iaf för kvällen.
Å tredje sidan- ca 150 personer samlades vid torget på 12-slaget för att fira. Alltså, behovet finns,att få festa och fira, men marknadsföringen kanske brister, eller förmågan till att fixa något som är tillräckligt attraktivt, kan ju jag känna då... Jag tror inte det är rätt koncept att satsa på enbart matgäster, de äter och går hem punkt, man måste nog tänka lite mer åt 12-slags firande och rikta in sig på den aktiviteten lite mer. Eller nåt.
Citat tidningsartikeln för övrigt:"Dagen efter syntes spår efter sammankomsten, men skräpet plockades bort under nyårsdagens morgon. I övrigt gick nyårfirandet lugnt till i både Hedemora och Säter enligt polisen".
Herregud, man vill dööööööööö....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar